Routebeschrijving Room Escape Amsterdam

Routebeschrijving per auto

Voor auto’s met GPS
Joris van den Berghweg 101, 1067 HP Amsterdam invoeren en voor het laatste stuk routebeschrijving meenemen!routebeschrijving Kunstgras Events

 1. Vanuit Utrecht A2 richting Amsterdam: volg de A9 richting Haarlem/ Alkmaar.
 2. Bij Rottepolderplein de afslag Halfweg/Amsterdam nemen, onderaan bij de verkeerlichten naar rechts (de Haarlemmerweg of N200) b. U passeert Halfweg
  1. Vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf: afslag Geuzenveld
  2. Volg vanaf hier de toelichting hieronder beschreven
 1. Vanuit Den Haag A4 richting Amsterdam: volg de A5 en vervolgens A9 richting Haarlem/Alkmaar, zie verder vanaf punt 1a.
 1. Vanuit Alkmaar A9 richting Amsterdam: bij Rottepolderplein afslag Amsterdam/Halfweg nemen. (de Haarlemmerweg of N200). Zie verder vanaf punt 1b.
 1. Vanuit Amsterdam: de Haarlemmerweg volgen richting Halfweg/Haarlem. Linksaf bij de afslag Geuzenveld (dit is de afslag na Geuzenveld/Slotermeer!). Volg vanaf hier de toelichting hieronder beschreven.
 1. Vanaf de Ring A10 Amsterdam Zuid: afslag S103/Haarlem N200 nemen.
  1. Einde afrit linksaf de Haarlemmerweg op richting Haarlem
  2. Linksaf bij de afslag Geuzenveld (dit is de afslag na Geuzenveld/Slotermeer!)
  3. Volg vanaf hier de toelichting hieronder beschreven
 1. Vanaf de Ring A10 Amsterdam Noord: afslag S102/Haarlem nemen.
  1. Einde afrit rechtsaf het bord Haarlem volgen (Basisweg)
  2. Bij het bord S103 Haarlem/Halfweg linksaf (Seineweg)
  3. Bij de verkeerslichten (kruising met de Haarlemmerweg) rechtsaf
  4. Vervolgens de eerste verkeerslichten linksaf richting Geuzenveld
  5. Volg vanaf hier de toelichting hieronder beschreven

Toelichting

 • Aan het einde van afslag Geuzenveld rechtsaf. Volg de weg (Ruys de Beerenbrouckstraat).
 • Aan het einde maakt de weg een bocht naar links (bij supermarkt Lidl), ga meteen na de bocht naar rechts (Cornelis Outshoornstraat).
 • U rijdt door een woonwijk. Waar de weg een bochtje naar links maakt, gaat u rechtdoor. Aan uw rechterhand ziet u sporthal Aristos (Tom Schreursweg).
 • Bij de kruising (weilandengrens) gaat u naar rechts, dit is een doodlopende weg! (Joris van den Berghweg)
 • U kruist een fietspad gelijk daarna, rijdt u het terrein “1800 Roeden” op. “Kunstgras Events” bevindt zich in gebouw A in het midden.

Parkeren
Er is ruime en gratis parkeergelegenheid.
Op ons terrein is er voor ongeveer 20 wagens een parkeerplek meteen links voorbij het hek. Buiten het hek kunt u gratis en onbeperkt parkeren op de parkeerplaatsen van de sportvelden van Aristos. Op loopafstand van Kunstgras Events.

Belangrijk: Het is niet toegestaan, voor gasten, om op het terrein “1800 roeden” voorbij het parkeerterrein te parkeren.

Routebeschrijving per openbaar vervoer
Bus 21 Amsterdam CS richting Geuzenveld dient u uit te stappen bij de halte van de Lidl Aalbersestraat, dan rechtsaf en de Cornelis Outshoornstraat uitlopen en dan ook de Tom Schreursweg uitlopen, bij T-splitsing rechtsaf. Doodlopende weg volgen naar het terrein van Kunstgras Events.
Terug vertrekt de bus net om de hoek aan de overkant. Voor nachtbussen dient u op de website van het GVB te kijken. Voor tijden; bekijk de website van www.gvb.nl/lijn/bus/21 met vertrektijden van de bus.